Dem, vi arbejder for

Siden stiftelsen i november 2016 har KASIK skrevet, fotograferet, filmet, rådgivet, projektstyret og planlagt opgaver for en lang række kunder i ind- og udland.

Nogle af kunderne kan du møde her:

– Tordenskioldsdage valgte i forhold til markedsføring i 2017, en strategi med produktion af en LIVE-streaming ved Krudttårnet, kædet sammen med en øget satsning på markedsføring gennem kvalitative nyhedsopslag på Facebook – og deraf, at samle en øget følgergruppe på vores Facebook side. 

Samarbejdet med KASIK fordoblede vores følgere, og en dynamisk samkøring med nyhedsfeedet fra Facebook til vores hjemmeside fik et helt nyt og aktualiseret Tordenskioldsdage-udtryk frem.

Vi realiserede vores forventede besøgstal til festivalen, og står efterfølgende nu med en varig værdi, i form af en direkte Facebook-kontakt til en stor Tordenskioldsdage-målgruppe, og der oveni  en hjemmeside med masser af interessante indholds historier af høj kvalitet. 

KASIK bestrider både kommunikation ved produktion af billeder (stills og video), samt at ramme kernen i en tekstbaseret kommunikation.

Vi vil helt sikkert vælge at samarbejde med KASIK igen.
KASIK har vores bedste anbefalinger.
Jan Michael Madsen, direktør, Tordenskioldsdage

 

– Privatskolen i Frederikshavn har haft KASIK til at eksponere skolens værdier tilstore sort-hvid billeder af vores elever. Vores gang og samlingssal er i dag udsmykket med billederne, der er en daglige glæde og en fin påmindelse om, hvad skolen bygger på. Samarbejdet har været rigtig godt, idet Pia og Ulrik for det første er meget behagelige mennesker, der bærer en høj faglighed med sig ind i deres arbejde. For det andet har jeg oplevet dem som både fleksible og tydelige i deres vejledning af mig. Det har samlet set resulteret i flotte resultater, der har skabt værdi for vores skole.
Flemming Horsfeldt, skoleleder, Privatskolen i Frederikshavn

 

– Pia C. Bang er en yderst professionel kommunikatør, der forstår at sætte sig ind i en virksomheds verdensbillede og lave strategisk kommunikation, der understøtter dette…

Pia stod i spidsen for udvikling af CSR Greenlands kommunikation i en periode, hvor organisationen udviklede sin kommunikation betragteligt. Takket være Pias vedholdenhed og høje faglige kompetence, har hun medvirket til at sætte CSR på dagsordenen i virksomhederne, i projekterne såvel som i de grønlandske medier.

Pia har udviklet en solid viden om CSR og bæredygtighed, som kombineret med hendes journalistuddannelse og mange års erfaring med virksomhedskommunikation giver hende en meget interessant profil…

Jeg kan varmt anbefale Pia og hendes nye virksomhed KASIK – storytelling & sustainability som samarbejdspartner.
Lotte Frank Kirkegaard, sekretariatschef, CSR Greenland

 


Derudover har vi blandt andet løst opgaver for:

Jyllands-Postens boligtillæg

Aller Medier

PixlArt

Erhvervshus Nord

Nordisk Film & TV

Kræftens Bekæmpelse

Droner.dk

Agerskov Consulting, Nuuk

Ligestillingsrådet i Grønland

Crestwing

Campen Auktioner

Sphion