Corporate Social Responsibility (CSR)

Begrebet CSR dækker over virksomheders arbejde med bæredygtig udvikling og samfundsansvar. Har dine kunder eller samarbejdspartnere spurgt dig og din virksomhed til jeres indsatser og resultater, når det gælder miljø, inklusion, uddannelse, sundhed, ansvarlig leverandørstyring eller lignende?

I Grønland er det gennem de seneste 6-7 år blevet en fast tradition, at mange virksomheder giver deres medarbejdere fri til at samle og fjerne affald fra veje og naturområder på den årlige affaldsdag, Saligaatsoq. Air Greenland har de senere år stillet en helikopter med sling til rådighed den dag til at flytte storskrald som et led i deres CSR-engagement. Foto: Ulrik Bang.

Uanset om du allerede engagerer dig i det samfund, din virksomhed er en del af, eller om du kan se behovet i fremtiden, så kan vi hjælpe dig med at komme i gang, med at fortælle historierne både til medarbejderne og til kunderne og med at lægge en plan for det fortsatte arbejde.

Pia har arbejdet med CSR siden omkring 2010, dels hos Air Greenland, dels hos nonprofitorganisationen CSR Greenland, hvor omkring 30 medlemsvirksomheder samarbejde om projekter og partnerskaber inden for samfundsansvar. Desuden har hun gennemgået CSR practitioner-uddannelsen i 2013 for grønlandske CSR-ansvarlige.

 

Hundredevis af frivillige fra virksomheder i hele Grønland bruger en dag på fælles oprydning i naturen, når sneen er smeltet om foråret. Det giver sammenhold, stolthed og entusiasme at være med til at løfte i flok. Foto: Ulrik Bang.