Flexibel løsning og betaling

Hos KASIK lægger vi vægt på, at finde de helt rigtige løsninger lige præcis til dit behov. Derfor har vi ikke mange “hylde-varer” eller standardpakker, men vi tager en snak med dig og giver et overslag på en pris, inden vi går i gang med opgaven.

Du kan købe vores arbejdskraft på timebasis, dagsbasis eller ugebasis – eller du kan benytte dig af fx en abonnementsordning eller et klippekort.

Abonnement kan være, hvis du eksempelvis har brug for 10 eller 20 timer om måneden til at producere nyhedsbrev, intern kommunikation, pressemeddelelser, fotografering af nye medarbejdere eller funktioner, opdatering af sociale medier eller lignende. Så aftaler vi et fast timetal pr uge eller måned, og fastsætter en pris, og hvis du har brug for ekstra timer en periode, kan disse tilkøbes til rabatpris.

Klippekort kan være en anden løsning til dig, som har brug for kommunikations-bistand med ujævne mellemrum. Her kan du købe 10, 50 eller et helt andet antal timer på forhånd, som du så kan bruge fordelt over et år, når du har brug for det.

Kontakt os for at få et godt tilbud, der matcher dine behov.